Hoveniersbedrijf Frank van Kerkom

Tuinontwerp    Aanleg    Renovatie    OnderhoudTuinontwerp

Van schetsontwerp t/m beplantingsplan 


Bent u toe aan een andere tuin? Heeft u hier bepaalde gedachten over, maar vindt u het lastig hier een goed beeld van te schetsen? Voor dit soort vragen biedt een op maat gemaakte, persoonlijke en unieke tuinschets de uitkomst. Allereerst zullen wij met u een afspraak maken zodat de situatie bekeken kan worden. U kunt in dit gesprek precies aangeven wat u graag wilt. Op basis hiervan zullen wij een unieke tuinschets voor u ontwerpen. Indien u reeds materialen en/of planten zelf heeft aangeschaft of wilt hergebruiken, nemen wij dit uiteraard mee in de schets. Als het tuinontwerp uiteindelijk klaar is, is het ons streven dat u hierdoor een visueel beeld krijgt over uw tuin en precies kunt zien wat wij voor u kunnen realiseren. Als dit tuinontwerp uiteindelijk aan uw wensen voldoet, zullen wij een offerte voor u opstellen.

Schetsontwerp
Schetsontwerp
Aanleg in uitvoering
Aanleg in uitvoering
Schetsontwerp voortuin
Schetsontwerp voortuin
Uitvoering in CorTenstaal
Uitvoering in CorTenstaal

Aanleg

Complete aanleg: grondwerk, bestrating, plantvakken,
tuinhuis plaatsen en beplantingsplan en -uitvoering


Bent u van plan uw tuin opnieuw te laten aanleggen? Heeft u hier al bepaalde ideeën over, maar weet u nog niet helemaal wat u wilt? Vraagt u zich af welke mogelijkheden er zijn? We hebben hieronder beschreven welke werkzaamheden wij allemaal uitvoeren als het gaat om tuinaanleg.

• bestrating • tuinschermen • vlonders • pergola's • tuinhuizen • vijvers • verlichting • beplanting • grondwerk • minigraverwerkzaamheden • civieltechniek • afwatering • infiltratiesystemen

Schetsontwerp
Schetsontwerp
Aanleg
Aanleg
Aanleg
Schetsontwerp
Schetsontwerp
Aanleg
Aanleg

Renovatie

Van oud naar nieuw


Bent u pas verhuisd en kan de nieuwe tuin wel een opknapbeurt gebruiken? Woont u al enige jaren op dezelfde plek, maar vindt u het langzaam tijd worden dat de tuin onder handen wordt genomen? Bent u het zat om niet blij te zijn met uw eigen tuin? Dan kan het een goed idee zijn om uw tuin te renoveren. Uw tuin is namelijk het verlengde van uw huis en het is zonde om in een fijn huis te wonen, waarvan de tuin niet helemaal naar uw smaak is ingericht.   

Situatie bestaand
Situatie bestaand
Het plan
Het plan
Aanleg bestrating
Aanleg bestrating
Vlonderbouw
Vlonderbouw
Vlonderbouw
Vlonderbouw
Combinatie van passende bestratingsmaterialen
Combinatie van passende bestratingsmaterialen
Aanleg gazon
Aanleg gazon
Aanleg gazon
Aanleg gazon
Beplanting
Beplanting
Totaalplaatje
Totaalplaatje

Onderhoud

Zou u het fijn vinden om het onderhoud van uw tuin uit te besteden?


 Wij kunnen u hiermee van dienst zijn. Wij hebben verschillende soorten onderhoudscontracten die we u kunnen aanbieden. Op deze manier zal uw tuin er het hele jaar goed uitzien, zonder dat u hier zelf tijd aan hoeft te besteden. Zo heeft u veel meer tijd om lekker in uw tuin te kunnen genieten, in plaats van bezig te zijn met onkruid verwijderen etc.

Een voorwaarde voor een mooie tuin betekent namelijk goed onderhoud. Wij verzorgen alle verschillende aspecten van het tuinonderhoud. Zo kunt u denken aan het vakkundige snoeiwerk, het knippen van hagen en coniferen en de jaarlijks terugkerende voor- en najaarsbeurten. Ook het verticuteren van uw gazon is een belangrijk onderhoudsaspect. Het is uiteraard ook mogelijk om eenmalig onderhoud te laten uitvoeren.

• boomverzorging • hagen • snoeiwerken • leibomen • gazon • kunstgras • bemesting *


Particulier

Uw tuin is een kostbaar én dierbaar bezit. Vakkundig en voornamelijk regelmatig onderhoud garandeert het behoud van uw tuin. Wij bieden u op maat geoffreerde onderhoudscontracten aan tegen een aantrekkelijk tarief. Mogelijke opties zijn: snoeiwerk, voor- en najaarsbeurten, jaarlijks verticuteren van uw gazon en/of periodiek vijveronderhoud.


Bedrijven

De presentatie van uw bedrijf of organisatie is ontzettend belangrijk. Potentiële klanten en relaties krijgen op die manier een goede eerste indruk van uw bedrijf. Daarnaast draagt een verzorgt buitenterrein bij aan een positief beeld. Wij bieden u de mogelijkheid om het buitenterrein bij uw pand te laten onderhouden, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. De volledige zorg voor de verhardingen, gazons en beplantingen verzorgen wij voor u. U kunt er dan zeker van zijn dat uw buitenterrein er het hele jaar netjes bij ligt. Informeer naar de mogelijkheden.


* Bemesting

Vindt u het ook belangrijk dat er op een bewuste manier met de natuur wordt omgegaan? Wij vinden dit bij het bemesten erg belangrijk. Daarom doen wij zaken met Ecostyle. Zij hebben ECOstyle ecologisch verantwoorde producten ontwikkeld. Hierbij vormt de natuurlijke kringloop een inspiratiebron en het uitgangspunt bij de ontwikkeling hiervan. Alle producten ondersteunen de natuurlijke processen en leveren een duurzame bijdrage aan de balans van bodem, plant en dier. Voor u als klant zou dit betekenen dat u een plaag, probleem of ziekte effectief kunt bestrijden, mét een goed gevoel vanwege het positieve effect op de ecologie en de natuur.

U vraagt zich nu misschien af waarom het goed is om natuurlijk te bestrijden. Bij deze vorm van bestrijden maakt u alleen gebruik van werkzame stoffen uit de natuur of natuurlijke vijanden van insecten. Hiermee belast u het milieu zo min mogelijk en blijven er geen schadelijke stoffen achter. Ecostyle biedt u de beste oplossing voor o.a. het tegengaan van mieren, pissebedden, motten, buxusmotten en wespen.